فروشگاه اینترنتی مطمئن
آخرین خبرها
خانه / بهترینها / خواص درمانی دوغ کفیر

خواص درمانی دوغ کفیر

خواص درمانی دوغ کفیر

خواص درمانی دوغ کفیر

اگر شما آن دسته از افراد هستید که به دوغ علاقه دارید میتواند ازدوغ کفیر استفاده کنید واز خواص بسیار آن بهره ببرید  کفير به شکل دانه‌هاي کوچک به قطر 2 تا 15 ميلي‌متر است. اين دانه‌ها سطح ناصافي داشته و شبيه گل‌کلم است و شامل باکتري و مخمر مي‌شود که براي فعال شدن بايد به شير اضافه شود و مي‌توان براي اين کار از انواع شير گاو، گوسفند، بز يا شير ديگر حيوانات استفاده کرد. دانه کفير سبب ترش شدن شير شده و باعث مي‌شود کفير يک نوشابه گازدار شود که از نظر غلظت تقريبا مشابه سرشير بوده و کمي ترش‌مزه است. محققان براي تهيه کفير، شير را ابتدا پاستوريزه مي‌کنند و بعد خامه آن را تا حدي مي‌گيرند. براي 2/1 ليتر شير به اندازه يک گردو قارچ استفاده مي‌شود، بعد شير را به دماي 22 درجه سانتي‌گراد مي‌رسانند. بعد در ظرف را بسته به گونه‌اي که هوا وارد نشود و در جايي مي‌گذارند تا تخمير انجام شود. بعد از 12، 18، 24، 36 يا حداکثر 48 ساعت محصولاتي به دست مي‌آيد که درجات تخمير آنها متفاوت است و خواص مختلفي هم دارند. دانه‌هاي کفير را در اين قسمت از شير جدا کرده و محلول را پس از خنک کردن استفاده مي‌کنند. اگر دما در حين تهيه بالا برده ‌شود، محصول رقيق‌تر و ترش‌تر مي‌شود و ميزان گاز آن بالاتر مي‌رود. 

غلظت شير اوليه، ميزان حرارت و مدت زماني که کفير در دستگاه مي‌ماند در غلظت کفير تاثير مي‌گذارد. کفيري که به اين ترتيب به دست مي‌آيد متفاوت از کفير واقعي بوده و قيمت پايين‌تري دارد. کفير داراي 9/0 تا 1/1 درصد اسيد لاکتيک بوده، 5/0 تا 1 درصد الکل (حد مجاز) و مقداري دي‌اکسيدکربن دارد که به شکل گاز باقي مي‌ماند. ترکيبات کفير از نظر زمان تخمير متفاوت است: کفير تازه يا روشن که ميزان الکل آن کمي بالاتر است، کفير دو روزه يا مياني که الکل آن متوسط است و کفير سه روزه يا سخت که الکل آن در حداقل بوده و اسيد آن هم بيشتر است.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>