فروشگاه اینترنتی مطمئن
آخرین خبرها
خانه / بهترینها / عوارض گالینابلانکا

عوارض گالینابلانکا

عوارض مواد افزودنیعوارض مواد افزودنی در غذا

آیا میدانید غذاهای حاوی مواد افزودنی می توانند منجر به آسم، تب یونجه و واکنش های خاصی مانند جوش، استفراغ، سردرد، سرگیجه، خستگی، تنزل سیستم عصبی، تنگی نفس، کهیر، بدتر شدن اگزما و حتی آسیب های مغزی شوند و روی RNA ، تیروئید، و آنزیم ها تاثیر بگذارند.

عوارض گالینابلانکا

عصاره‌های مرغ و گوشت، چند سالی است که وارد صنایع غذایی کشور شده است و به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

  • دکتر مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه  گفت: عصاره‌های مرغ و گوشت که به صورت قرص‌های کوچک بسته‌بندی می‌شود، از نظر بهداشتی و تغذیه‌ای دارای ارزش است و عصاره واقعی گرفته شده از مرغ و گوشت می‌باشد ولی از آنجایی که هر واحد عصاره از نظر تأمین نیاز روزانه تغذیه‌ای ماده غذایی کمی را شامل می‌شود، بنابراین لازم است افراد فقط به استفاده از آنها اکتفا نکنند.
دکتر کیمیاگر ادامه داد: عصاره‌های مرغ و گوشت، حاوی مقادیر بالایی از سدیم هستند که برای افراد دارای فشارخون بالا،‌اصلاً توصیه نمی‌شوند.عوارض گالینابلانکا
همینطور این عصاره‌ها حاوی مقادیر ژلاتین هم می‌باشد که برای استخوانها و غضروفهای بدن مفید است.
دکتر کیمیاگر اظهار داشت: استفاده از این عصاره‌ها برای افرادی که تحت رژیم‌های غذایی کم کالری هستند، برای تهیه انواع سوپ، بسیار مفید است.

یک نظر

  1. هیچ چیز جای گوشت رو نمیگیره بخصوص برای بچه ها

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شد

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>